View site in English  English
Facebook
INTENZIVNI PROJEKTNI TEDNI UČENJA ANGLEŠČINE NA VAŠI ŠOLI

eiatitleZa svojega otroka želim le najboljšeeiatitle

Student images

Zagotovo si želite, da bi bili vaši otroci zadovoljni in uspešni. Njihove možnosti za uspeh bodo veliko večje, če bodo zaupali vase in bili sposobni samozavestno komunicirati v angleščini. Kaj torej še čakate?

break
break

Enotedenski intenzivni tečaji angleščine|Rezultati govorijo sami zase!

eiatitlePreverjenieiatitle

Kot profesionalna izobraževalna organizacija izvajamo tečaje širom po svetu že 20 let. Ponosni smo na to, da zagotavljamo visoko kakovostne in cenovno ugodne tečaje, ki vašim otrokom omogočajo, da izkoristijo ves svoj potencial.

eiatitleZaključna predstaviteveiatitle

Ob koncu tedna imate priložnost, da se udeležite zaključne predstavitve, ki jo organizirajo učenci. Tam se boste lahko prepričali, kako zelo so vaši otroci napredovali v tednu dni tečaja.

eiatitleGlavne značilnostieiatitle

  1. Tečaji so prilagojeni individualnim željam in potrebam učencev.
  2. Učenci na zabaven način razvijajo jezikovne zmožnosti in postanejo samozavestnejši govorci angleščine.
  3. Tečaji so kakovostna in cenovno ugodna alternativa dragim jezikovnim tečajem v tujini.

eiatitleNe sklepajte kompromisov glede kakovostieiatitle

  1. Kako se naši tečaji razlikujejo od rednega pouka angleščine?

Pri rednem pouku učitelji skozi celo šolsko leto poučujejo osnove jezika, gradijo slovnične temelje ter uvajajo novo besedišče. Kar lahko mi zagotovimo, je teden dni z visoko usposobljenimi rojenimi govorci, ki je posvečen izključno razvijanju komunikacijske zmožnosti in rabi angleščine v avtentičnih kontekstih. Na ta način se lahko izognete tudi cenovno zahtevnim tečajem angleščine v tujini.

  1. Ali imamo prepoznavne dosežke?

English in Action je bil med prvimi ponudniki izvajanja projektnih tednov učenja angleščine na šolah. V 20 letih delovanja smo visoko kakovostne tečaje angleščine organizirali na več stotih šolah širom po svetu. Vseskozi prejemamo pohvale s strani staršev in učiteljev, ki so pozitivno presenečeni nad spremembami, ki jih opažajo pri učencih po obiskovanju tečaja.

  1. Kaj je vključeno v ceno?

Cena tečaja krije stroške v celoti. Udeleženci prejmejo posebej za namen tečaja pripravljene delovne zvezke, kemične svinčnike in mape. Torej vse, kar bodo potrebovali za zabaven teden učenja angleščine!

  1. Zakaj smo tako uspešni?

Vedno smo zavračali kakršenkoli kompromis glede kakovosti. To pomeni, da zagotavljamo odlične učitelje, kakovostno gradivo in strokoven pristop k poučevanju. Vse to pripomore k temu, da uživamo sloves vodilnega ponudnika projektnih tednov učenja angleščine na šolah.

  1. Kdo spremlja kakovost našega dela?

Smo edini ponudnik angleških projektnih tednov na šolah, ki ga redno spremlja in ocenjuje EAQUALS - www.eaquals.org